Despre noi

Copiatoare-second.ro - magazin online dedicat exclusiv copiatoarelor reconditionate Konica Minolta.
  
Magazinul Copiatoare-Second.ro este gestionat si administrat de Network Systems Solutions srl, membra a grupului de firme Network Systems din Constanta (www.net-sys.ro), grup ce are 20 de ani de experienta in comercializarea si intretinerea produselor Minolta si Konica Minolta, pe piata romaneasca.
Infiintata in anul 2007,  Network Systems Solutions este Distribuitor KONICA MINOLTA, avand statut de premium Partner.
Firma noastra este inca din iunie 2008 certificata ISO 9001 - IQNET.
 
Network Systems Solutions srl este Konica Minolta Premium Parnter; prin acest statut fiind distribuitor national si partener autorizat de service pentru acest brand pe piata romaneasca.


Suntem prezenti on-line cu urmatoarele magazine dedicate:

 * www.myCopier.ro - Magazin online dedicat vanzarii de echipamente noi Konica Minolta, consumabile si piese de schimb.
Se asigura oferte speciale si promotii pentru copiatoare color si alb-negru, tonere, cilindri si alte consumabile pentru copiatoare bizhub precum si folii de transfer, unitati de fixare (cuptoare). Toti clientii ce achizitioneaza un echipament nou pe myCopier.ro beneficiaza de preturi preferentiale la achizitia de consumabile si piese de schimb prin cupoane de reducere.

 * www.Copiatoare-Constanta.ro - Magazin online dedicat inchirierii de copiatoare Konica Minolta, serviciu disponibil in majoritatea oraselor mari din Romania. De asemenea se pot asigura pe langa inchirierea echipamentelor si solutii de monitorizare a echipamentelor in retea (rapoarte utilizatori, acces cu cartela pentru utilizatori, etc.).

 * www.Copiatoare-Second.ro  - Magazin online dedicat echipamentelor reconditionate Konica Minolta (copiatoare A4 si A3, alb-negru si color. Dispunem de una dintre cele mai bune echipe cerificate de tehnicieni de service, cu experienta si cursuri de service Konica Minolta. Drept care putem eticheta cu mandrie copiatoarele vandute de noi cu marca: verificat si reconditionat de Network Systems Solutions - Konica Minolta premium Partner.

 
Network Systems Solutions srl presteaza urmatoarele activitati dedicate KONICA MINOLTA:
 * Comercializare echipamente office; multifunctionale alb/negru & color, A4/A3, noi si reconditionate.
 * Comercializare consumabile si piese de schimb pentru  echipamente office.
 * Service autorizat echipamente office Konica Minolta.
 * Solutii complete de scan/copy/print pentru companii (inchiriere echipamente, solutii monitorizare si control echipamente, etc.).
 
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie si de Konica Minolta Romania.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de produsele si serviciile oferite de noi. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.